Palvelumme

Monet isännöintitoimistot ovat nykyisin keskittyneet laskuttamaan taloyhtiöitä erillislaskutuksella. Kuukausipalkkio saattaa olla hyvinkin kohtuullinen, mutta pahimmassa tapauksessa isännöinnin hinta tuplaantuu erillislaskutusten muodossa.

Asiakaspalveluun keskittynyt Laajasalon Isännöinti Neliapila Oy takaa hyvän palvelun ilman lisäveloituksia. Kuukausipalkkiollamme saa täyden palvelun isännöinnin ilman erilliskuluja esimerkiksi rahoituslainojen hoidosta, kiinteistöllä käynneistä, tarjousten pyytämisestä tai yhtiöjärjestys muutoksista. Emme myöskään veloita mitään prosenttiosuuksia taloyhtiöiden urakoista.

Kuukausikohtaisen korvauksen lisäksi veloitamme taloyhtiöiltä vain pankki-, posti- ja kopiointikulut, sekä kokouspalkkiot.

Käytössämme on Osurian taloyhtiöinfokanava, jolla saadaan rakennettua taloyhtiölle nykyaikainen sähköinen arkisto hallituksen käyttöön. Sähköinen tiedottaminen hoituu myös kätevästi Osurian kautta.

Taloyhtiön siirtyessä meillä käymme läpi taloyhtiön sopimukset ja kilpailutamme sopimukset tarpeen mukaan ilman mitään lisäveloitusta.

Toimintamme on myös jatkuvaa ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan kilpailuttamaan taloyhtiöiden sopimukset yhdessä esimerkiksi sähkösopimukset, jolloin kaikki isännöimämme taloyhtiöt hyötyvät edullisemmista hinnoista.

Tavoitteenamme on tehdä asukaslähtöistä isännöintiä ja pitää jokaisen isännöitsijän taloyhtiömäärä kohtuullisena 10-12 taloyhtiön välillä, jotta aika riittää hyvin kaikkien taloyhtiöiden asioiden hoitamiseen.